Treningspåmelding

DRAMMEN EASYLIFE SENTER Vi er et allsidig senter for vektreduksjon og livsstilsendring

Klikk her for å se timeplan

Spørsmål og svar

Er Drammen EasyLife Senter kun et treningssenter?

Absolutt ikke. Drammen EasyLife Senter er et allsidig senter som ser helheten bak en livsstilsendring og jobber for å formidle et varig, helsebevisst kostholds- og treningsprogram. Alle våre medlemmer går, eller har gått, på et av våre livsstilsendringskurs. Vi er altså et lukket senter.

Selve kjernen i vår virksomhet er varig vektreduksjon og livsstilsendring. Det er noe som krever mer enn kun trening, så vi jobber derfor parallelt med undervisning i kosthold, trening og mental trening.

Vi har et fullverdig treningssenter der du kan trene både individuelt og delta i gruppetimer, i tillegg til at vi setter opp ulike aktiviteter både innendørs og ute. Les mer om hva vi tilbyr her.

Hvorfor skal jeg benytte meg av Drammen EasyLife Senter?

Vi skiller oss klart ut fra regulære treningssentre i Drammen, og vi er stolte av å være en allsidig aktør med et fullverdig treningstilbud. Senteret vårt tilbyr undervisning i kosthold, trening og mental trening, samt at vi setter opp ulike kurs som våre medlemmer kan delta på som alle er inkludert i prisen. Dette kan være løpekurs, orienterings- eller skikurs. Vi arrangerer også medlemskvelder med ulike tema og workshops.

Vårt mål er å skape varige endringer i din livsstil, noe våre dyktige ansatte jobber målbevisst for. Våre personlige trenere (hos oss kaller vi dem treningsveiledere) gir deg tilpassede treningsprogram som tar hensyn til blant annet tidligere skader, erfaring og hva som gir deg treningsglede. Hos oss er bruken av personlige trenere inkludert i prisen. Vårt treningssenter i Drammen tilbyr et stort utvalg av treningsmuligheter, gruppetrening, apparater til eget bruk og forskjellige kurs.

Hvorfor skal jeg bruke personlig trener?

For deg som ønsker en varig livsstilsendring og vektreduksjon er det viktig å bli god på trening. Dette sikrer vi ved regelmessige avtaler med en personlig trener (også kalt treningsveileder hos oss). Det tar tid å endre vaner, og den berømte dørstokkmila kan gjøre det utfordrende å komme inn i en god treningsrutine. Når du får hjelp av en av våre personlige trenere kvalitetssikrer vi treningen din slik at du oppnår gode resultater.

Vårt treningssenter i Drammen er et gym som tilbyr et stort utvalg av både gruppetrening, apparater til eget bruk og forskjellige kurs. Å være på et treningssenter skal være motiverende, inspirerende og ikke minst gi de resultatene du ønsker. Med en personlig trener vil du få en skreddersydd løsning tilpasset deg, og dette kan virke som en ekstra motivasjonsfaktor for å oppnå dine mål. Vi er ekstra stolte av at vi tilbyr hyppig bruk av personlig trener som en del av vårt opplegg, og det koster derfor ikke noe ekstra. Når du trener riktig så får du fine resultat, og det inspirerer til å fortsette.

opp