Når vekten blir plagsom må man gjøre noe

Thore begynte på kurs i januar 2020, og gikk ned 21 kilo!

– Hva fikk deg til å begynne hos oss?

«På en flytur fra Lanzarote fikk jeg nesten ikke puste fordi magen var så stor. Der og da bestemte jeg meg for å ta kontakt med Drammen EasyLife Senter. Jeg hadde også diabetes II og var i generelt dårlig form.»

Jeg gikk jo på kurs mens senteret i lange perioder måtte holde stengt pga korona. Jeg fikk heldigvis flott hjelp av min kursinstruktør om hvordan jeg skulle trene blant annet med staver ute på tur, og på den måten klarte jeg å bygge opp formen litt etter litt. Nå er jeg i knallform og jeg har fått et helt nytt liv!

Vekttapet og god fysisk form har bidratt til at diabetesen er borte, og ubehaget og plagene overvekten ga meg kjenner jeg ikke noe til.

Jeg har hatt mye å lære om kosthold, for tidligere spiste jeg kun to ganger om dagen. Nå spiser jeg fem måltider, men de er mindre og sammensatt på en litt annen måte enn før. Det er ikke vanskelig å forholde seg til, men noen endringer må man finne seg i om en skal jobbe for en god helse.

Jeg hadde aldri trodd at vektreduksjon skulle gjøre så store endringer i livet mitt. Jeg har hatt mange utrolige friluftsopplevelser som jeg ikke hadde vært i stand til å være med på tidligere, og det setter jeg så stor pris på.

Jeg merker at det er viktig å trene styrke i tillegg til turene mine. Dessuten er det godt å ta noen økter innendørs også. Styrketreningen gjør at jeg slipper plagene som kommer av en stillesittende tilværelse, og jeg trenger en sterk kropp for å orke alt jeg har lyst til. Jeg er derfor på senteret flere ganger i uken.

Interessert i å høre mer? Ta kontakt via skjema under

    opp