Dette er Drammen EasyLife Senter

Drammen EasyLife Senter er et allsidig senter med kurs, trening og forskjellige aktiviteter både inne og ute. Vi jobber med varig vektreduksjon og livsstilsendring. Vi arrangerer sosiale aktivitetsturer både i Norge og utlandet. 

Hva er EasyLife?

Vi jobber med et langsiktig vektreduksjons- og livsstilsendringsprogram. Våre kurs går over tid fordi det er tidkrevende å endre vaner. I løpet av noen måneder kan noen skli ut og trenge hjelp for å komme tilbake på rett spor. Våre kostholds- og livsstilsvaner er gjerne veldig inngrodde, og det tar tid å endre disse. EasyLife-programmet er utarbeidet av spesialister og produktene er godkjent av Mattilsynet. Vi er helsebevisste, og opptatte av å formidle gode matvaner som er basert på enkle prinsipper. Dette er ingen slankekur, for kurer tar alltid slutt. Vi jobber med varige livsstilsendringer.

Varig vektreduksjon og livsstilsendring

Drammen EasyLife Senter åpnet i august 2010. Programmene som vi bruker er fra 2004 og finnes på landsbasis, så det er mange som har gått gjennom slike kurs. Flerfoldige tonn er redusert ved hjelp av EasyLife i løpet av disse årene. Drammen EasyLife Senter er et senter kun for deg som skal endre livsstil og/eller ønsker en vektreduksjon. Våre dører er alltid stengt og det er kun medlemmer som har adgang. 

Rundt 3000 personer har deltatt på kurs på Drammen EasyLife Senter, og vi har høy kompetanse når det gjelder vektreduksjon og livsstilsendring. Du kan være trygg på at vi er et godt nettverk for deg på veien mot et sunnere liv. Alle som jobber på Drammen EasyLife Senter  har ulik bakgrunn og erfaring, og sammen er vi et sterkt team som kan hjelpe deg mot dine mål.  

Vi er et livsstilssenter – hos oss blir du sterkere, sunnere og sprekere.

Rent livsstilssenter

Det unike med EasyLife er at vi jobber med undervisning i kosthold, trening og mentaltrening samt at vi har et fullverdig treningssenter der du kan trene både individuelt og på gruppetimer. Alt foregår her på huset. På våre kurs skal alle ned i vekt og/eller endre livsstil, og vi jobber med sunne og helsemessige gode valg. Denne felles plattformen gir oss et varmt og inkluderende miljø som medlemmene våre setter stor pris på. Mange velger å fortsette hos oss etter at de er ferdige på kurs, og det gir en ekstra trygghet slik at man ikke så lett faller tilbake til gamle vaner. Varige resultat er målet.

Bli bedre kjent med EasyLife

Instruktør hos Drammen Easylife har selv gått ned 45 kilo Les om vår egen instruktør Henriette Thue Evensens motivasjon for å gå ned i vekt og hennes råd til deg som ønsker det samme. 

79036e4a-b65f-4b76-a718-717f9e4bd567

Er du interessert i å vite mer om oss?

Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg.

    opp