Dette er Drammen EasyLife Senter

Drammen EasyLife Senter er et allsidig senter med kurs, trening og forskjellige aktiviteter både innendørs og utendørs. VI jobber med langvarig vektreduksjon og livsstilsendring. Vi arrangerer sosiale aktivitetsturer både i Norge og utlandet. 

Hva er EasyLife?

Vi jobber med et vektreduksjons- og livsstilsendringsprogram som går over lang tid. Dette fordi det tar tid å endre vaner, og i løpet av noen måneder har mange sklidd ut og trenger hjelp for å komme tilbake på rett spor. Våre kostholds- og livsstilsvaner for øvrig er gjerne veldig inngrodde, og det tar tid å endre kurs. Våre program er utarbeidet av spesialister og produktene er godkjent av Mattilsynet. Vi er helsebevisste hos oss, og vi er opptatte av å formidle gode matvaner som er basert på enkle prinsipper. Dette er ingen slankekur, for kurer tar alltid slutt. Vi jobber med livsstilsendringer.

Langvarig vektreduksjon og livsstilsendring

Drammen EasyLife Senter åpnet i august 2010. Programmene som vi bruker er fra 2004 og finnes på landsbasis, så det er mange som har gått gjennom kursene og mange tonn er redusert ved hjelp av EasyLife i løpet av disse årene. Drammen EasyLife Senter er et senter kun for deg som skal ned i vekt. Våre dører er alltid stengt og det er kun medlemmer som har adgang. 

Over 2.000 personer har deltatt på kurs bare hos oss, og vi har en høy kompetanse når det gjelder vektreduksjon og livsstilsendring. Du kan være trygg på at vi er et godt nettverk for deg på veien mot et sunnere liv. Alle som jobber på Drammen EasyLife Senter  har ulik bakgrunn og erfaring, og sammen er vi et sterkt team som kan hjelpe deg mot dine mål.  

Vi er et rent vektreduksjonssenter der alle skal ned i vekt

Rent vektreduksjonssenter

Det unike med EasyLife er at vi jobber med undervisning i kosthold, trening og mentaltrening samt at vi har et fullverdig treningssenter der du kan trene både individuelt og på gruppetimer. Alt foregår her på huset. Vi er også et rent vektreduksjonssenter der alle skal ned i vekt. Denne felles plattformen gir oss et varmt og inkluderende miljø som medlemmene våre setter stor pris på. Mange velger å fortsette hos oss etter at de er ferdige på kurs, og det gir en ekstra trygghet slik at man ikke så lett faller tilbake til gamle vaner. Vi er opptatte av varige resultater, så derfor varer EasyLife lenge. Vi trenger tid for å endre vaner.

Vi er opptatt av varige resultater

I tillegg til trening inne tilbyr vi løpekurs, orienteringskurs, skikurs etc gjennom året. Disse tilbudene er inkludert i prisen. Vi arrangerer også en årlig fjelltur som er veldig populær. Tidligere har vi besteget Besseggen, Galhøpiggen, Preikestolen, Gaustatoppen og Kjærag.

Bli bedre kjent med Easylife

Instruktør hos Drammen Easylife har selv gått ned 45 kilo

Les om vår egen intruktør Henriette Thue Evensens motivasjon for å gå ned i vekt og hennes råd til deg som ønsker det samme. 

79036e4a-b65f-4b76-a718-717f9e4bd567

Er du interessert i å vite mer om oss?

Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg.

    opp
    Hopp til verktøylinje