Kurs og tilbud for vektreduksjon og livsstilsendring

EasyLife er et langvarig program for deg som skal ned i vekt. Nøkkelordene er fysisk aktivitet, sunt og normalt kosthold og motivasjon. Det store målet er at du finner en livsstil du skal kunne leve godt med resten av livet.

Finn riktig kurs for deg

Alle som starter ved Drammen EasyLife Senter går på et av våre kurs. Vi inviterer alltid til en uforpliktende men obligatorisk informasjonssamtale. Vi kartlegger, sjekker ut hva du forventer og hva du trenger. Ut i fra dette vil vi avdekke om vi kan levere det du har behov for, og om vi er den rette samarbeidspartneren for deg slik at du når dine mål. Vi forklarer også om programmene våre slik at du vet hva du eventuelt går inn på.

Gå ned i vekt – og bli der

Vi er spesialister på vektreduksjon og livsstilsendring og ønsker at du skal gå ned i vekt en gang for alle. Derfor snakker vi om hva som må til for at du skal lykkes. Kursene omhandler kosthold, trening og mental trening. Med EasyLife vil du lære hvordan du skal oppnå varige resultater. Husk at dette ikke er en lettvint løsning, og du bør se på vektreduksjon og livsstilsendring som en jobb for å få så gode resultat som mulig.

Usikker på hvilket kurs som passer for deg? 

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig kurs til dine mål. 

Fyll ut vårt interesseskjema!

    opp