EasyLife kosterstattere

Vi bruker kosterstattere på alle våre kurs. På EasyLife-kurs for vekttap på 10 kg eller mer benytter deltakerne i startfasen utelukkende kosterstattere slik at man kommer inn i ketose, mens på Lettere-kurs benyttes kosterstattere i kombinasjon med mat.

Som viktig verktøy på veien mot en sunn vekt bruker vi kosterstattere. Grunnen til det er at vi på den måten kan kvalitetssikre prosessen, og vi vet at deltakerne får i seg de vitaminene og mineralene som er nødvendig. Våre produkter er det som kalles VLCD-produkter (Very Low Calorie Diet). Vi ser også at ved bruk av kosterstattere er det lettere å innføre et godt måltidsmønster. Dette gjør at blodsukkeret er jevnt og det er en fordel for å holde Diabetes II unna, for å få mer overskudd i hverdagen samt at det er lettere å holde vekten stabil når man har gått ned det man ønsker.

Hva er ketose?

Dette er en kjemisk tilstand som man kommer i dersom karbohydratinntaket reduseres tilstrekkelig. En voldsom fettforbrenning starter, så man kan ta av mange kilo. Det som kjennetegner ketose er at man mister mye sultfølelse, og man får gjerne mer overskudd. Særlig dette med sult skremmer mange, men nesten alle opplever at sult ikke er problemet. Det som imidlertid kan hende er at man har lyst til å spise, selv om man ikke er sulten. Det viser at vi spiser på langt mer enn sult. Mange kjenner seg igjen på at vi spiser på gleder og sorger, på opp- og nedturer.

Alle skal motivere seg for 3 uker i ketose, men i og med at man kan gjøre en stor jobb nettopp i denne første fasen vil kursleder veilede om hva som vil være en fordel for hver enkelt. Da man bestemmer seg for å avslutte ketosen vil vi innføre mat litt etter litt. Og – EasyLife handler om vanlig, norsk mat etter Statens anbefalinger. 

Fyll ut vårt interesseskjema!

    opp