Drammen Easylife: Målrettet livsstilsendring som varer

De sier at det tar 21 dager å endre en vane, eller å skape en ny. Ved å melde deg inn i Easylife starter du en vane som vil gi deg energi, glede og styrke. Våre kurs, aktiviteter og varierte treningstilbud gjør det enklere for deg å lykkes med å nå ditt mål. Vi har kurs som er tilpasset vektnedgang samt et eget senior-kurs for de over 60 år.

Vi er der for deg hele veien


Vi mener at alle kan lykkes med en varig endring av kosthold og livsstil. Easylife er ikke en hurtigløsning for varig vektnedgang, vi følger våre deltakere over ett år slik at vaner endres over tid. Livet består først og fremst av hverdager, og det er disse det kan være tøft å stå i alene. Easylife hjelper deg på veien og tilbyr kurs i mindre grupper slik at du kan møte andre likesinnede som kan gi motivasjon og ny treningsglede.

Gruppetimer og individuell trening


Vårt gruppetimetilbud inneholder økter som får deg raskt opp i puls, styrketrening der du merker fremgang og blir sterkere for hver økt, samt yoga for balanse og kjernestyrke. I tillegg kan vi tilby gruppetimer som sirkeltrening, Tabata, timer med fokus på bevegelighet og mage og rygg – du vil garantertt sikkert finne noe som passer deg. Ønsker du individuell trening vil en av våre dyktige veiledere kunne hjelpe med å sette opp et program som passer deg og dine mål.

Kom i gang i dag

Drammen Easylife Senter er et treningssenter i Drammen som har en helhetlig tilnærming til trening og kosthold for varig vektreduksjon. Vi vet at det å legge om kosthold og endre treningsvaner og aktivitetsnivå kan være en utfordring. For oss er det viktig at alle våre kunder har det beste utgangpunktet for å lykkes med å nå sitt personlige vektreduksjonsmål. Våre grundige livsstilsendringskurs gir hvert enkelt medlem kunnskapen som trengs for varige livsstil- og kostholdsendringer.

Vi holder til i store, lyse lokaler som gjør treningen lystbetont, og har også mange aktiviteter utendørs. Vi ønsker deg velkommen som medlem hos Drammen Easylife Senter. Vår allsidighet og omfattende kompetanse gjør oss til det perfekte valget for deg!

opp