Få en bedre hverdag med livsstilsendringer

Hverdagen til de fleste kan være hektisk, stressende og krevende. Ofte er det flere timeplaner som skal gå opp i opp, og det er gjerne ikke nok timer i døgnet til å få alt til å gå rundt. Dette fører til at mange tilsidesetter det kropp og sjel egentlig trenger og heller tyr til enklere løsninger for å mestre dagene. Eksemplene er mange, som kostholdsvaner som sørger for rask, men kortvarig energi. Det finnes mange variasjoner av slike løsninger som kan fungere godt i øyeblikket, men som på lang sikt fører til helsemessige utfordringer.

Endringer for bedre livskvalitet

Det er allmenn kunnskap at trening gjør godt for kropp og sjel, og at man bør spise sunt og balansert. Dessverre er det ikke like enkelt å gjennomføre det vi vet er godt for oss, spesielt om det også krever litt. Det å ta seg tid til å planlegge dagene kan være en god start. Dette kan være å sette av spesifikke tidspunkt for trening, enten det er hjemme, ute eller på et senter. Det kan være planlegging av ingredienser for ukens måltider som skal sikre deg mer energi og bedre utholdenhet. Ved Drammen Easylife Senter vet vi at veien mot målet kan være kronglete, men at resultatet alltid er verdt det. Å legge om livsstil og kostholdsvaner vil føre til større livsglede og mer energi, og jevnlig trening kan redusere smerter og kroppslig ubehag.

Ingen snarvei, men hjelp på veien

Drammen Easylife Senter tror på livsstilsendring, altså ikke på raske løsninger. Det innebærer at det er flere prosesser som må jobbes med – ikke bare den typiske vektreduksjonen. Mental helse, kosthold og treningsmetoder er eksempler på områder det vil fokuseres på. Å ha kommet til det punktet hvor du føler at det er på tide med positive livsendringer, er allerede første skrittet på veien. Videre vil veien være noe kronglete ettersom det tar tid å få kropp og sinn med på laget for å oppnå varig endring. Men, hos oss er du ikke alene i prosessen. Du blir del av et gruppefellesskap der flere jobber for å nå samme mål som deg – å ha det bedre i egen kropp.

Livsstilsendring og treningssenter: Drammen Easylife Senter bistår deg med å nå målet om forbedret livskvalitet!

Interessert i å høre mer? Ta kontakt via skjema under

    opp