Oppnå livsstilsendring med andre likesinnede

Dersom du har forsøkt å legge om kostholdet, kanskje endre aktivitetsmønsteret eller prøvd å regulere måltider – ja, da vet du at veien er full av fristelser og hindringer. Det er ikke slik at det ene kakestykket eller den ene kvelden på sofaen der du rett og slett ikke orket tanken på å gå ut ødelegger for videre vektnedgang og livsstilsendring. Fristelser i seg selv er ikke problemet, det er mer når fristelsene styrer valgene dine at de blir en barriere for endring. Regelmessig trening, det å spise sunt og å generelt sett holde seg i fysisk aktivitet er viktige deler av puslespillet når du skal gjennomgå en livsstilsendring. Enkelte opplever at dette er en vei de mestrer godt alene, andre igjen vil gjerne ha andre å gå veien sammen med.

Kursing, informasjon og støtte

Drammen EasyLife Senter tilbyr en tilpasset plan som passer deg og ditt tempo. Du får naturligvis tilgang på treningssenter (Drammen), men forskjellen hos oss er at du deltar på kurs som bygger på en balanse mellom trening, kosthold og mental trening. Målet er ganske enkelt – livsvarig livsstilsendring og bedre helse. Hvilke fristelser, eller utfordringer, er det du lever med – og hvilke mestringsstrategier kan hjelpe deg med å motstå eller overkomme disse? Hos oss er du aldri alene på veien mot bedre helse, og kan støtte deg til andre deltagere så vel som kursholdere. Du vil hos oss finne andre i samme situasjon å dele erfaringer med.

Motivasjon og vilje

Vi tror at alle som ønsker, og virkelig vil, kan lykkes med en livsstilsendring. Vektreduksjon er for mange et høyt ønske, motivert av lettere dager og mer livsglede. Hos Drammen EasyLife Senter bistår vi mennesker med å lykkes ved å tilføre hver enkelt nødvendig kunnskap, ved å hente frem indre motivasjon og ikke minst ved å synliggjøre for våre medlemmer hvordan man enkelt kan gjøre ta valg i hverdagen.

opp