Funksjonell styrketrening for godt voksne

Det er ingen hemmelighet at trening gjør godt. Fysisk aktivitet kan føre til bedre kognitiv funksjon, lindre smerter i kroppen og gi overskudd og livsglede. For mange er trening også veien til en smalere sti, der kosthold og fysisk aktivitet kombinert gir de resultatene man ønsker for et sunnere liv. Alder er ingen hindring, og styrketrening er noe som kan mestres av absolutt alle. Dette fordi det kan utføres med egen kroppsvekt alene, apparater eller frivekter. Styrketrening kan gjøres så enkelt eller så komplisert som en selv ønsker og er komfortabel med.

Tilpasset styrketrening for alle

Med styrketrening kan du forebygge fall og skader. Faktisk anses styrke som den treningsformen som er aller mest effektiv og viktig når vi blir eldre. For den som ikke er vant med trening kan terskelen for å komme skikkelig i gang være høy. Med Drammen EasyLife senter får du god hjelp fra en dyktig fysioterapeut til å finne det programmet som passer akkurat deg. Enkle øvelser kan gjøre en stor forskjell, spesielt når du lærer hvordan de gjøres riktig fra begynnelsen av. EasyLife handler om en bedre hverdag med mer overskudd og sterkere kropp.

Seniorkurs med erfaren kursleder

Fysisk aktivitet kan gjøres enkelt. Det enkle er ofte det som skal til for å klare å endre en vane, og legge fysisk aktivitet som en viktig del av hverdagen. Med påmelding til EasyLife seniorkurs får du 10 leksjoner som følges opp med en felles gruppetrening rett etter hver leksjon. Med tett oppfølging fra fysioterapeut kan du få tilpasset veiledning, og tid til å stille de spørsmålene du trenger etter hver leksjon. Du vil naturligvis også få tilgang til treningssenteret når du måtte ønske, og kan få videre individuell veiledning så vel som delta på gruppetimer. Velkommen til et enklere liv med mer overskudd til hverdagen.

Livsstilsendring og treningssenter: Drammen Easylife Senter bistår deg med å nå målet om forbedret livskvalitet!

Interessert i å høre mer? Ta kontakt via skjema under

    opp