Dette er EasyLife ned 10 kg+

– for deg som ønsker å gå ned 10 kilo eller mer

Regulære EasyLife kurs varer i 1 år og er for deg som skal ned 10 kg eller mer. Det er 24 leksjoner pluss 4 frivillige samlinger på slutten av året. I praksis betyr dette at de første 12 leksjonene er hver uke, og så møtes man annenhver uke gjennom resten av året.

Smitteverntiltak: Teoretisk kurs blir avholdt med oppmøte på vårt senter, og for å overholde smittevernreglene deler vi kursene inn i mindre grupper. Trening foregår ute i små grupper inntil andre retningslinjer gis. Vi følger bransjens smittevernregler og setter inn nødvendige ressurser for at dette til enhver tid opprettholdes.

Gå fort ned i vekt i starten

Det som kjennetegner EasyLife er at vi setter folk hurtig ned i vekt i starten, slik at man får en motivasjonsboost. På dette kurset starter vi opp med kun kosterstattere, men vi går gradvis over til vanlig mat. Vi bruker tid på å jobbe inn gode matvaner og rutiner, for det er maten vi har problemer med. Det er også helt avgjørende at vi får inn blivende kostholdsvaner for å holde vekten stabil etter en vektreduksjon. Hvis vi faller tilbake på gamle vaner vil vekten øke igjen veldig raskt.

Dette er inkludert

  • Alle som melder seg på kurs kan trene uten kostnad frem til kursstart.
  • 28 teoretiske leksjoner om kosthold, trening og mental trening
  • Tilgang til treningssenter med mulighet for individuell- og gruppetrening
  • Treningsveiledning med individuelt opplegg hver måned
  • Tanita kroppsanalyser

Fyll ut vårt interesseskjema!

    opp
    Hopp til verktøylinje