EasyLife UTE

Dette EasyLife-kurset varer i 6 måneder. Kurset har 18 teoretiske leksjoner, og i praksis betyr dette at de første 12 leksjonene er hver uke i 3 måneder, og så møtes man annenhver uke i de neste 3 månedene.

Gå fort ned i vekt i starten

Det som kjennetegner EasyLife er at vi setter folk hurtig ned i vekt i starten, slik at man får en motivasjonsboost. Vi starter med kun kosterstattere, eller en kombinasjon av kosterstattere og mat, men vi går gradvis over til mer og mer vanlig mat. Vi bruker tid på å jobbe inn gode matvaner og rutiner, for det er maten vi har problemer med. Det er også helt avgjørende at vi får inn blivende kostholdsvaner for å holde vekten stabil etter en vektreduksjon. Hvis vi faller tilbake på gamle vaner vil vekten øke igjen veldig raskt.

TRENING

Det som skiller dette kurset fra andre EasyLife-kurs er at treningen foregår ute. Det blir en fellestrening på samme dag som kurset avholdes, pluss en gang til i uken. Vi satser på å bruke ulike områder i Drammen for treningen, og det blir lagt opp til variert trening tilpasset alle. Deltakere på dette kurset gis også anledning til å trene inne på Drammen EasyLife Senter.

Dette er inkludert

  • Alle som melder seg på kurs kan trene uten kostnad frem til kursstart.
  • 18 teoretiske leksjoner om kosthold, trening og mental trening
  • Tilgang til treningssenter med mulighet for individuell- og gruppetrening
  • Treningsveiledning med individuelt opplegg hver måned
  • Tanita kroppsanalyser

Fyll ut vårt interesseskjema!

    opp