Januar og det nye året symboliserer for mange intensjonen om en ny start. Bedre kosthold, mer aktivitet og trening, eller et annerledes kosthold og bedre søvn. Når du skal gjøre endringer i hverdagen din, enten det er små eller større skritt, er motivasjon viktig. Hva er årsaken til at du ønsker forandring, og hva skal den føre til?

 

Konkrete mål og ambisjoner

Vekt kan være et sensitivt tema, og det kan oppleves som ubehagelig å gå opp på vekta og lese av tallet. Konkrete mål er viktige for å klare å nå ambisjonene du setter deg. Hvorfor er det viktig for deg å gå ned i vekt? Kanskje handler det om at du vil ha mer energi, at du ønsker en lettere hverdag (bokstavelig talt), eller kanskje du har hensyn å ta til helsen som gjør at du må ned i vekt. Desto mer konkret du er, jo enklere er det å måle det du oppnår og å oppleve den gode mestringsfølelsen.

 

Fellesskap og åpenhet

Begynn med å være åpen med noen om hva målet ditt er. Snakk med et familiemedlem, partneren din eller andre du stoler på. Snakk høyt om målet ditt – det kan være skummelt å dele det med andre, men da blir det litt mer virkelig og legger litt ekstra press på deg for å fullføre. Benytt deg av vårt treningssenter, og bli kjent med andre som deltar på samme program for livsstilsendring som deg. Sammen er det enklere å holde de gode vanene, kanskje finner du deg en fast treningspartner også.

 

Kosthold og velvære

Kosthold, aktivitet og velvære henger tett sammen. Hos EasyLife Drammen får du hjelp til livsstilsendring som varer, og som til slutt blir en naturlig del av hverdagen. Vårt opplegg inkluderer vektreduksjon, men i form av et livsstilsendringsprogram. Hos oss er det ingen snarveier, men desto tettere oppfølging for å hjelpe deg med å skape endringer som varer.

Drammen EasyLife Senter tror på mer enn bare trening. Du får naturligvis tilgang på treningssenter (Drammen), men forskjellen hos oss er at du deltar på kurs som bygger på en balanse mellom trening, kosthold og mental trening.

Interessert i å høre mer? Ta kontakt via skjema under

    opp