fremtidens diett?

Effektiv og trygg metode for vektreduksjon

– Fremtidens diett?

EasyLife har siden 2004 arbeidet med metoden som i dokumentaren blir betegnet som «Fremtidens diett». Dette sørger for en rask vektreduksjon i starten av kurset, og det innføres ett og ett måltid etter hvert slik at ikke alle utfordringene med kostholdet kommer på en gang. EasyLife handler om sunn og velsmakende mat, og vi lener oss på de gode anbefalingene fra Helsedirektoratet.

På Drammen EasyLife Senter har vi hatt 2.500 deltakere på kurs og trening siden vi startet i 2010, og alle har benyttet metoden som vises i dokumentaren for å oppnå rask og trygg vektreduksjon. Som følge av dette har de også fått gode helsegevinster.

Programmet viser eksempler der deltakerne holder på for seg selv, og det er ikke lagt til rette for fysisk aktivitet. På Drammen EasyLife Senter går alle på kurs og får kunnskap om kosthold, trening og hvordan man skal jobbe mentalt for å sikre varig livsstilsendring og bedre helse. I tillegg tilbyr vi ulike former for trening.

Rask vektreduksjon har blitt kritisert i mange år, og det har blitt påstått at dette kun fører til at man går opp i vekt igjen like fort. Dette viser seg ikke å stemme. Både norske og internasjonale fagmiljøer støtter nå at dette både er en effektiv og sunn måte å komme i bedre form på.

Om du også vil bli den beste utgaven av deg selv så starter vi livsstilsendringskurs jevnlig utover våren. Send en mail på lise@drammen.easylife.no hvis du vil avtale en uforpliktende prat med meg. Jeg ser frem til å snakke med akkurat DEG om dette som vi brenner for på senteret hos oss.

Sporty hilsen fra Lise, Drammen EasyLife Senter

opp