Anne og Atle anbefaler EasyLife

Ny garderobe og nytt kosthold

Hele garderoben min ligger ute til salgs på Finn, og kostholdet i familien vår er totalt forandret, fastslår Anne Fjellvang (43). Hun gikk ned 18 kilo og mannen hennes, Atle Fjellvang (46), gikk ned 20 kilo i løpet av de fire første månedene av EasyLife-kurset.

Jeg skal aldri tilbake til de gamle klærne igjen, så det er like greit å bli kvitt alt sammen. Derfor selger jeg hele garderoben min, sier Anne, som etter å ha vært «jo-jo» slanker hele livet, nå er sikker på at den tiden er over.

Atle hadde vært hos legen på grunn av halsbrann som hadde plaget ham i et halvt år.

Legen foreslo at jeg burde gå ned i vekt, sier Atle, som tok ham på ordet, og opplevde at halsbrannen var borte etter å få uker på EasyLife-kurs.

Vil du vite mer om neste ledige kurs?

Mye utetrening

Da vi treffer ekteparet mot slutten av oktober, har de vært gjennom både koronatid med stengt treningssenter og sommeren. De legger ikke skjul på at det har vært måneder med mange prøvelser.

Det ble jo mye utetrening da treningssentret ble stengt. Men vi fikk mange innspill til hva vi kunne gjøre utendørs av vår EasyLife-instruktør, Ritva Bakken. Så på den måten kan man jo si at koronatiden hjalp oss til også å bli glad i å trene ute, sier Anne, som gikk ned fra 96 til 78 kilo før sommerferien.

Dessuten var det jo både på godt og vondt at all barnetrening også ble strengt ned. På den måten fikk vi plutselig mer tid til oss selv, tilføyer ektemannen, som gikk ned fra 111 til 91 kilo.

Da vi treffer ekteparet har de kommet godt i gang med regelmessige treningsøkter på Drammen EasyLife Senter, etter at både sommer- og høstferie er tilbakelagt. De er tydelige på at mye er snudd opp-ned i forhold til det livet de levde tidligere.

Spiser helt annerledes

Det gjelder ikke minst maten de spiser. For nå er det slutt på kjøttdeig og halvfabrikata. I stedet spiser de mer grønnsaker og de har lært mye om hvordan måltidene skal settes sammen.

Det kommer jo hele familien vår til gode, ikke minst våre to døtre. For vi ser på dem at de har fått mye mer energi og overskudd i hverdagen enn de hadde før. Dette er veldig viktig nå som de vokser til, sier ekteparet fra Konnerud, som etter å ha lagt stor vekt på å få på plass kostholdet nå vil prioritere treningen i enda større grad i tiden fremover.

Jeg var både slapp og sliten før jeg startet her. Det har heldigvis endret seg, og nå er jeg veldig tent på å trene opp både styrke og kondisjon. I løpet av neste år har jeg som mål å delta i noen mosjonsløp, sier Anne, som også vil ned åtte kilo til slik at hun ender på 70 kilo.

Jeg har som mål å komme meg under 85 kilo, altså ytterligere seks, sju kilo, sier Atle, som merker at alt er mye lettere etter å ha gått ned 20 kilo.

Det har blitt enklere å jobbe som rørlegger nå. Jeg er jo mer bevegelig og kommer meg raskere opp og ned, avslutter 46-åringen.

«Jo-jo tiden er over for godt nå»  

Vil du vite mer om neste ledige kurs?

opp